En liten reise i romanserieverdenen

På bildet over, sitter jeg i kroken hvor jeg ble filmet og tatt bilde av.

Etter å ha vært admin i gruppa jeg startet opp for noen år siden på Facebook : «Romanserier – Lev I En Annen Verden En Stund» , så har jeg opplevd mye spennende innen romanserieverdenen. Gruppa mi har vokst seg større, og vi er snart 1000 medlemmer der nå. Selv hadde jeg et håp om å nå 100 medlemmer da jeg startet den gruppa. 😂

I løpet av disse årene, har jeg blitt kjent med mange nye folk, og jeg har vært så heldig å få ha et «Lev i en annen verden – treff» i både Oslo og Bergen. Der møtte jeg flere av forfatterne, forlagsfolk og lesere. Begge treffene var helt fantastiske opplevelser, og jeg er så takknemlig for at jeg fikk muligheten til å treffe så mange flotte folk. 🙂
Med hjelp av noen flere nå, så har vi allerede begynt å planlegge flere treff til sommeren, bl.a Trondheim kanskje, og nytt treff i Bergen 🙂 så får vi se om vi rekker å planlegge alt før sommeren. Jeg gleder meg i hvert fall veldig!!

Jeg har også fått vært med på noen av Blodkompaniets lanseringsfester. Første lanseringsfest var i Arendal, da min mor og jeg tok oss en kjøretur for å bli med på lanseringen av den nye romanserien, Rederiet, skrevet av Øystein Antonsen 🙂 der møtte vi også et lystig fyrverkeri av ei dame, nemlig Astrid, som jobber i bladkompaniet, vi møtte også forfatterne Øystein og Salmund. Det ble en flott kveld.

Øystein Antonsen, jeg og Salmund Kyvik på lanseringen av Rederiet.

Mariann som er redaktør, Øystein, Salmund og Astrid.

Så, i sommer ble det en tur til Oslo for å være med på en ny lanseringsfest. Denne gangen for den nye romanserien, Morgensol, Skrevet av Anne Marie Stamnestrø.

Anne Marie Stamnestrø blir bokbadet på lanseringsfesten for hennes serie, Morgensol.

Etter disse lanseringsfestene og treffene, trodde jeg ikke jeg kunne oppleve så mye mer nytt innen romanserieverdenen. Men der tok jeg feil.

Rett rundt juletider i fjor, fikk jeg mail om at jeg skulle få være forhåndsleser for en ny serie, utgitt av  Cappelen Damm. Dette ble jeg jo kjempe glad for, og ventet spent på at boka skulle komme i posten. Da konvolutten fra Cappelen kom, rev jeg opp konvolutten, og oppi der lå et manus i A4 str. Jeg var så spent på hvilken serie jeg skulle få gleden av å få en liten sniktitt på, og hvilken forfatter det var som hadde skrevet den. Kjempe glad ble jeg da jeg så det var en ny serie fra en av favoritt forfatterne mine, Jorunn Johansen.

Etter å ha lest boka, skulle jeg skrive til Cappelen og si hva jeg syntes. Overraskelsen ble enda større da de inviterte meg til Oslo for å bli filmet og tatt bilde av. Jeg dro med meg min mann på tur, så jeg fikk sjåfør 😂 vel fremme i Oslo møtte jeg 3 flotte damer som også hadde vært forhåndslesere, og som skulle bli tatt bilde av og filmet. Hva bildene kanskje skulle brukes til, vet jeg ikke, har ikke sett dem noen plass. Og filmsnutten tror jeg ikke de fikk brukt til noe, men det er ikke så rart med tanke på at jeg er såpass lite fotogen, og ordene gikk litt i ball, nervøs som jeg var. Hehe. Men det var jo moro å bli stullet litt med, plassert på en ganske ukomfortabel benk, med beskjed om å se ut som jeg slappet av. 😂 hehe. Men jeg koste meg glugg! 😍

Jeg ble intervjuet, og skulle svare på noen spørsmål og gjengi noe av det jeg hadde skrevet i anmeldelsen av boka.

Her er jeg og Thomas som ledet intervjuet, så jeg fikk gjenfortalt litt av anmeldelsen min.

For en opplevelse det var å sitte i et studio, med kamera, lys og rekvisitter rundt meg. Et minne for livet, akkurat som de flotte lanseringsfestene med Bladkompaniet, og treffene med gruppa mi på Facebook.

Selv om det ikke er sikkert det blir noe av bilder og opptak, så fikk jeg i hvert fall navnet mitt i reklamen for «Over Skyene» som serien heter, hihi 😂 den snutten kan dere se HER

Dette er noe jeg aldri hadde trodd jeg kom til å oppleve da jeg for moro skyld startet gruppa mi på Facebook 🙂 det ble en helt ny stikkvei i livet mitt, og jeg er SÅ takknemlig for hver opplevelse! så tusen takk til alle som har bidratt til at jeg har fått oppleve så utrolig mye i 2017 og frem til nå i 2018 🙂 og flere opplevelser skal det bli!

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s