Lanseringen av Kjære Lilly

Et veldig forsinket blogginnlegg dette, men bedre sent enn aldri.

5 september var jeg på nok en Oslotur. Denne gangen skulle jeg kose meg på lanseringen for den nye romanserien, Kjære Lilly, skrevet av Marte Csandl-Eriksen.

Min mor og jeg gjorde oss klare og skulle på tur. Det første som skjer når vi har funnet oss en parkeringsplass ved Kjevik lufthavn, er jo at den lille trillekofferten til min mor, viser seg å være ødelagt. Håndtaket løsnet da hun skulle begynne å trille den med seg.. En flott start dette.. 😝 men, vi var allikevel klare for Oslotur, og kom oss på flyet, og avgårde.

Vi tok flytoget fra Gardermoen til Oslo S, og der møtte vi Hanne. Hanne har vært medlem i gruppa mi «Romanserier-Lev i en annen verden en stund» en god stund nå, og vi har møttes tidligere da jeg holdt treff i Flekkefjord. Vi endte med å få tak i en drosje som kunne frakte oss til hotellet, for en trillekoffert som ikke kan trilles, det er litt for irriterende å drasse på opp hele Karl Johan. 😂

Vel fremme på hotellet fikk vi skiftet litt klær og skravlet litt med Hanne. Vi hadde ikke så veldig mye tid til overs, så vi begynte å lete frem Narvesen kiosken som lanseringen skulle begynne hos.

En liten stund spaserte vi rundt, og det at min mor og Hanne valgte meg som kartleser på mobilen, ja det var jo veeeeldig lurt. 😂 Endte såklart med en god omvei, men noe annet kunne de strengt tatt ikke ha ventet seg av meg. Men vi fant frem til Narvesen til slutt, og ikke lenge etter begynte det å dukke opp kjentfolk.

Da vi kom inn var det stilt opp banner med Kjære Lilly reklame på, og et bord med nystekte kanelboller stod klar 🙂

Så var det bare å vente på flere folk, for vi var jo såklart tidlig ute, og blant de første som dukket opp…

Lokalet begynte å fylle seg opp, og etterhvert kom forfatter Marte også. Fikk en kort, hyggelig prat med Marte, før bladkompaniets markedssjef, Astrid, begynte å snakke litt.

Nina fra MinBokverden, og hennes mann hadde også dukket opp på lanseringen. Koselig å se Nina igjen også 🙂

Vi koste oss litt med kanelboller og mingling, før vi skulle ut på tur. Vi skulle på tur i en veteranbuss. En liten sightseeing i Oslo, men det gjaldt å følge med, for den bussen bråket så, at den måtte stoppe før guiden kunne snakke og forklare hva vi så 😂 så det ble litt «jo, det hjørnet vi kjørte forbi for noen minutter siden, der var det…» osv. Men for en morsom tur det var! Folk hoppet bokstavelig talt ut i veien foran bussen da den stod stille, for å få tatt bilde av bussen.

Vi satt en stund i denne bussen, og all ære til sjåføren som klarte å «rigle» seg ut fra feil gate, en gate som var så smal at bussen måtte snu i god gammeldags «Austin Powers» stil.

Men det gikk heldigvis veldig bra, og vi kom oss løs!

Underveis fikk vi masse fin info om Oslo og historien til plassene vi hadde kjørt forbi. Jeg fikk filmet en del live i gruppa mi fra den turen, og vi fikk sett flere plasser som er nevnt i serien Kjære Lilly.

Etter bussturen var det tid for mat og bokbad i kantina hos Bladkompaniet. Her var det mange lesere, forfattere og forlagsfolk som fikk pratet og kost seg med gode smørbrød og god kake.

Etter lanseringen møttes vi en liten gjeng, og vi koste oss i baren på hotellet vårt. Fikk også treffe igjen flotte Silje, som jeg ikke har sett på flere år. En kjempefin dag og kveld.

Neste morgen møtte vi igjen Hanne, og vi koste oss stort med shopping og spising langs Karl Johan 🙂 Det ble en dag med masse «lått og løye», og var en herlig avslappende avslutning på denne turen.

Tusen takk til Bladkompaniet for en fantastisk flott lansering. Det ble en minnerik kveld 🙂

Og takk til den herlige gjengen som samlet seg etter lanseringen. Det ble en perfekt avslutning på lanseringsdagen 💖 jeg håper ikke det blir lenge til neste lansering hvor vi kan møtes igjen!

Og forresten, kofferten fikk min mor fikset før vi reiste hjem igjen. 😂 Så det gikk jo veldig fint.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s